Paket för Byggföretag.

Webkung har tagit fram ett paket för Byggföretag med Hemsida och Digital Marknadsföring. Det är helt anpassat för Byggbranschen där ni får en modern hemsida där ni på ett snyggt sätt kan visa upp ert Företag samt de tjänster ni erbjuder.
Med Digital Marknadsföring kommer ni träffa rätt målgrupp med rätt annonser och ni kan synas för de som aktivt letar efter tjänster ni erbjuder.

Webkung hjälper er Salong att lyckas digitalt.

Webbyrå Webkung

Hemsida.

Väljer ni Webkung som leverantör får ni en hemsida med en modern och stilren design som ser lika bra ut på en mobiltelefon som på en dator. Designen anpassas med era färger, typsnitt och bilder. Webbhotell och domännamn ingår.

Webkung har en deal med Bokadirekt så väljer ni en hemsida genom Webkung får ni rabatterat pris på deras tjänst.

Pris: 595kr/mån

12 mån bindningstid.

Marknadsföring.

Digital Marknadsföring är en jätteviktig del för ert Företag. Ni kan synas för de som aktivt letar efter tjänster som ni erbjuder och hamna högre upp i sökresultaten på Google än era konkurrenter. Ni kan även visa upp era tjänster direkt i nyhetsflödet på Sociala Medier för en specifik målgrupp.

Med Marknadsföring Online kommer ni träffa rätt målgrupp med rätt annonser och det är både prisvärt och väldigt effektivt.

Digital Marknadsföring

Facebook Ads.

Med Facebook Ads kan ni visa upp bild-/videoannonser på Facebook och Instagram. Ni kan synas för rätt personer med rätt budskap vilket är både prisvärt och effektivt.

700kr/mån

Google Ads.

Annonsering på Google Ads innebär att ni kan synas för personer som söker på de tjänster ni erbjuder på Googles sökmotor. Google Ads är väldigt träffsäkert eftersom ni annonserar för personer som aktivt letar efter en tjänst som ni erbjuder.

700kr/mån

Digital Marknadsföring Webkung
paket-mockup

Paket.

Paket där allting ingår för att ni ska lyckas med er Salong. Det enda som tillkommer är annonsbudget vilket vi sätter gemensamt beroende på hur mycket pengar ni vill lägga på er Marknadsföring.

Stora Paketet

  • Modern Hemsida
  • Facebook Ads
  • Google Ads

1595kr/mån

12 mån bindningstid.

Lilla Paketet

  • Modern Hemsida
  • Facebook Ads

1095kr/mån

12 mån bindningstid.

Låter det intressant?

Kontakt Webkung idag så kan vi tillsammans gå igenom hur ett upplägg kan se ut för er Salong.

Telefon

0730 – 57 53 37

Mail

info@webkung.se

Kontaktformulär.