fbpx

Paket för Salonger.

Webkung har tagit fram paket för Salonger med hemsida och Marknadsföring anpassat för er. Ni får en modern och responsiv hemsida som ser lika bra ut i kundernas mobiltelefon som på datorn. Genom ett samarbete med Bokadirekt får ni rabatterat pris på deras tjänst.

Webkung hjälper er Salong att lyckas digitalt.

Hemsida Responsiv wordpress

Hemsida.

Väljer ni Webkung som leverantör får ni en hemsida med en modern och stilren design som ser lika bra ut på en mobiltelefon som på en dator. Designen anpassas med era färger, typsnitt och bilder. Webbhotell och domännamn ingår.

Webkung har en deal med Bokadirekt så väljer ni en hemsida genom Webkung får ni rabatterat pris på deras tjänst.

Pris: 399kr/mån

12 mån bindningstid.

Marknadsföring.

Digital Marknadsföring är en viktig del för er Salong. Webkung hjälper er att synas på Sociala Medier och på Google Ads. Vi kan inrikta annonserna så att vi träffar rätt målgrupp och inte lägger er annonsbudget på ”fel personer”.

Facebook Ads

Med Facebook Ads kan ni visa upp bild-/videoannonser på Facebook och Instagram. Ni kan synas för rätt personer med rätt budskap vilket är både prisvärt och effektivt.

600kr/mån

Google Ads

Annonsering på Google Ads innebär att ni kan synas för personer som söker på de tjänster ni erbjuder på Googles sökmotor. Google Ads är väldigt träffsäkert eftersom ni annonserar för personer som aktivt letar efter en tjänst som ni erbjuder.

600kr/mån

paket-mockup

Paket.

Paket där allting ingår för att ni ska lyckas med er Salong. Det enda som tillkommer är annonsbudget vilket vi sätter gemensamt beroende på hur mycket pengar ni vill lägga på er Marknadsföring.

Stora Paketet

  • Modern Hemsida
  • Facebook Ads
  • Google Ads

1395kr/mån

12 mån bindningstid.

Lilla Paketet

  • Modern Hemsida
  • Facebook Ads

895kr/mån

12 mån bindningstid.

Låter det intressant?

Kontakt Webkung idag så kan vi tillsammans gå igenom hur ett upplägg kan se ut för er Salong.

Telefon

0730 – 57 53 37

Mail

info@webkung.se

Kontaktformulär.

small_c_popup.png

Låter det intressant?

Kontakta Webkung

Kom igång!

Fyll i detta Formulär så återkommer Webkung till er.