fbpx

Google Ads.
Träffsäker & Prisvärd Marknadsföring.

Google Ads
Träffsäker Marknadsföring.

Med Google Ads kan ni synas för personer som aktivt söker efter produkter eller tjänster som ni erbjuder. Det är väldigt intressant för er att synas för just de personerna eftersom det är hög sannolikhet att de kommer köpa det ni erbjuder. Att kunna visa upp annonser för de just de personerna innebär att annonsering på Google är väldigt träffsäkert.

Webkung hjälper er med alla delar för att ni ska lyckas på Google. Från att sätta upp en strategi för Marknadsföringen till att skapa annonserna och löpande underhåll.

Webkung Google Ads
Webkung Hemsida

Kombinera Google Ads med hemsida.

Väljer ni en hemsida från Webkung tillsammans med Google Ads har vi möjligheten att få hemsidan och Google annonseringen att arbeta på bästa sätt tillsammans. Det innebär att vi kan skapa specifika sidor på er hemsida så att vi styr kunderna dit från Google.

Vi kan arbeta med så kallada ”landningssidor” så att kunderna kommer till en sida som handlar om annonsen de klickar på. Det är mycket högre sannolikhet att de stannar kvar och genomför ett köp än ifall de kommer till t.ex. startsidan.

Kontakt
Annonsering med Webkung

Världens största sökmotor.

Google.

Google är världens största sökmotor och ni som Företagare kan räkna med att det är många av era potentiella kunder som söker på tjänster/produkter ni erbjuder. Webkung hjälper er att synas för de personerna.

Google Ads Display

Träffsäkert.

Google Search.

Annonserar ni med Google Search kan ni synas när rätt person söker på tjänster/produkter ni erbjuder. Det innebär att ni bara träffar rätt personer med er marknadsföring.

Webkung Kommunikationsbyrå

Prisvärt & Effektivt.

Google Display.

Vid annonsering på Google Display kan ni visa upp bild-/videoannonser på hemsidor, bloggar och YouTube för rätt personer. Eftersom det endast kostar när någon klickar på annonsen kan ni räkna med mycket trafik till er hemsida för en relativt låg kostnad.

  • Telefon

0730 – 57 53 37

  • Email

Kom igång!

Fyll i detta Formulär så återkommer Webkung till er.