GOOGLE ADS – VISAS PÅ RÄTT PLATS FÖR RÄTT PERSON. DET ÄR EFFEKTIV MARKNADSFÖRING.

Med Google Ads kan ni synas för personer som gör sökningar på Google eller på Googles displaynätverk som består av Youtube och bildannonser på hemsidor och bloggar. Visa upp ert Företag och era tjänster/produkter för rätt personer med Google Ads!

Google Search.

Allt fler använder internet för att söka produkter och tjänster. En person som gör sökningar som relaterar till er verksamhet är en mycket intressant kund för er. Ni har alltså möjligheten att annonsera för de som letar efter något ni erbjuder. Det är effektiv och prisvärd marknadsföring.

Google Display.

Med Google Display har ni möjlighet att annonsera på hemsidor, bloggar och videoklipp som relaterar till er verksamhet. Ni visar upp annonser för rätt personer när de surfar på internet eller tittar på videoklipp på YouTube. Webkung hjälper er att komma igång, från start till mål. Kontakta Webkung idag!

Prisvärt.

En av de stora fördelarna med Google AdWords är att det är väldigt prisvärt. Ni betalar endast när någon klickar på annonserna och kan själv styra kostnaderna över hur mycket ni vill spendera på er annonsering.

Effektivt.

AdWords är väldigt effektivt eftersom ni ni kan styra vem som ska få se annonserna. Tillsammans kan vi annonsera för rätt person, på rätt plats och med rätt erbjudande.

Mätbart.

Med AdWords kan vi mäta resultatet på annonsering på ett tydligt och lärorikt sätt. Vi kan se hur många som sett annonsen, hur många som klickat, hur länge de stannar på er hemsida och mycket mer.

Kontakta Webkung

Utveckla er närvaro på Internet och Sociala Medier – Kontakta Webkung idag!