Hemsida Salong
Paket anpassat för salonger

Frisör, nagelteknolog, skönhetssalong eller barbershop? Vi på Webkung skapar alltid unika hemsidor anpassade för varje specifikt behov, anpassat efter er specifika salong.

Oavsett storlek på ert företag, vi på Webkung jobbar alltid efter att ert företag ska bli mer lönsamhet. 

Copy of Untitled 5

Kontaktformulär

Kul att ni hittat oss på Webkung. Önskar ni offert på paketerbjudande för hemsida salong eller har ni någon annan fråga? Fyll gärna i vårt kontaktformulär så återkommer vi på Webkung inom kort.

Webkung är kung på

01
Kreativitet

Vi ser inte problem, vi ser möjligheter

02
Flexibilitet

Vi anpassar oss efter era förutsättningar inom er verksamheten

03
Unikitet

Varje unik design är skapad efter era preferenser och önskemål

04
Helhetslösningar

Vi tar fram all digital kommunikation

Bokning via bokadirekt

Vi på Webkung är stolt samarbetspartner med Bokadirekt. Bokadirekt kan enkelt sköta det praktiska med era av- och ombokningar, kundregister, bekräftelse av bokningar och påminnelser.

Koppla er Instagram

Genom att koppla er Instagram till er hemsida får ni en mer levande och attraktivt hemsida. Där ni kan dela det som sker inom ert dagliga arbete. Ni kan både välja att dela samtliga inlägg eller välja ut specifika inlägg. Det bestämmer ni helt själva. 

Responsiv hemsida

Världen blir allt mer digitaliserad och mobilanvändandet får en allt större betydelse i människors vardag. Vi på Webkung arbetar enbart med responsiv design. Det innebär att sidan anpassas utefter både mobil, dator och surfplatta. Detta för ett likartat intryck oavsett val av enhet som er hemsida visas i.

Grafisk profil

Har ert företagen en grafisk profil ni brukar använda er av? Vi använder oss av den redan förutbestämda profilen och skapar en hemsida representativ för er och er profil. Är det så att ni saknar en grafisk profil så hjälper vi på Webkung gärna till att utveckla en åt er.

WordPress

Vi använder oss av WordPress och därigenom kan vi skapa unik och trendig design för er hemsida. WordPress är enkelt att administrera och detta möjliggör för att ni själva kan administrera hemsidan själva i efterhand.

Webbhotell och domännamn

Hosting för er hemsida där vi tillsammans med er hittar en bra konstellation mellan pris, driftsäkerhet och snabbhet. Webkung hjälper er gärna att ta fram en domän som passar ert företag. Se våra paket och prislista för hemsida salong nedan.

hemsida salong frisör

Hemsida Salong Prislista

Vi på Webkung hjälper er visa upp företaget från dess bästa sida.

Small
Hemsida salong för det mindre företaget
15 000kr
Medium
Hemsida salong en mer avancerad hemsida
25 000kr
Large
För större företag eller kedjor
Offert
Webkung Google Partner
Google Partner

Önskar ni annonsering för er hemsida? Vi hjälper er gärna med t ex. Google Annonsering. Webkung är stolt Google Partner

Frågor & svar

Vanliga frågor och svar

Med responsiv hemsida innebär det att hemsidan är anpassad till att fungera både i er dator, mobil och på er surfplatta. Istället för att skapa separata hemsidor för varje enhet programmerar den så innehållet disponeras om och visas på ett optimalt sätt oavsett vilken enhet ni än använder er utav. 

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt färger, typsnitt och grafiska element som kan ingå i er synliga kommunikation. Det används ofta för att öka sin varumärkeskännedom. 

Ja, det viktigaste för oss är att ni som kund blir 100% nöjd. Din åsikt är viktig för oss och när vi väljer vilket paket ur vår prislista hemsida salong och skickar efter en offert får ni gärna nämna det i ert meddelande.

Har ni redan bilder kan vi använda oss av dem. Men behöver ni anlita en fotograf så hjälper vi er gärna med det mot en mindre avgift som vi adderar på priset i vår prislista för hemsida salong.

Ja, vi vidare kontakt kan vi diskutera om era tankar och önskemål för att disponera på det sätt som ni vill ha. Vid begäran av offert från våra paket för hemsida salong kan vi alltid utforma offerten efter era önskemål.

Ja, vi vidare kontakt kan vi diskutera om era tankar och önskemål för att disponera på det sätt som ni vill ha. Vid begäran av offert från våra paket för hemsida salong kan vi alltid utforma offerten efter era önskemål.

Det enklaste är att skapa en helt ny sida, men vi kan alltid använda oss av er befintliga layout med bilder och text om ni önskar ha det kvar.

Ja och vid begäran av offert se gärna vår prislista för hemsida salong.