Instagram Annonsering

Visas direkt i kundernas nyhetsflöde med Instagram annonsering

Instagram annonsering är en del av Facebook Ads. Instagram är ett mycket bra alternativ eller komplement till Facebook annonsering.

Instagram marknadsföring riktar sig ofta mot en lite annorlunda målgrupp jämfört med Facebook. En annan fördel med Instagram annonsering är att Instagram är nästan uteslutande för mobil och era annonser kommer ta upp hela användarens bildskärm.

Webkung hjälper er att lyckas med Instagram marknadsföring!

Instagram annonsering för rätt målgrupp

Precis som med Facebook annonsering har ni möjlighet att rikta in annonseringen mot en specifik målgrupp. Vi kan filtrera målgruppen baserat på bl.a. geografisk plats, yrke, ålder, kön och intressen.

Ni spenderar inte er annonsbudget på “fel” personer.

Ni kan läsa mer om Instagram marknadsföring på Instagrams hemsida, klicka här

Visas i hela kundens nyhetsflöde

En stor fördel med Instagram annonsering är att ni kommer ta upp hela kundens nyhetsflöde med era annonser, det finns ingenting annat som stör när annonsen visas.

Oavsett om ni annonserar i vanliga nyhetsflödet eller på Instagram stories så kommer kunden inte se någonting annat när er annons dyker upp.

instagram annonsering instagram marknadsföring

4 anledningar att använda Instagram Marknadsföring

1. Träffsäkert

Eftersom vi kan specificera målgrupper träffar vi endast “rätt” personer. Visa rätt erbjudande för rätt person på rätt plats.

2. Effektivt

Ni visas direkt i kundernas nyhetsflöde med rätt erbjudande. Webkung hjälper er få ut så mycket som möjligt från er Instagram annonsering.

3. Prisvärt

Eftersom ni endast visas för specifika målgrupper är Instagram annonsering väldigt prisvärt. Ni slösar inte er annonsbudget på fel personer.

4. Mätbart

Vi kan mäta nästan allt för Instagram marknadsföring. Genom att mäta kan vi göra förbättringar så att ni får ut så mycket som möjligt från er annonsbudget.

digital marketing

Remarketing

Remarketing är en väldigt effektiv metod och det innebär att ni visar annonser för personer som tidigare besökt er hemsida. De personerna har visat upp ett intresse för de tjänster eller produkter ni erbjuder men inte slutfört sitt köp.
Remarketing fungerar som en påminnelse och nästa gång de personerna ser annons kan de slutföra sitt köp eller kontakta ert företag.

Mätbar Instagram Marknadsföring

Eftersom Instagram annonsering ingår i Facebook Ads kan vi se statistik om i stort sett allt för er marknadsföring. Genom att hela tiden övervaka och testa olika annonser och strategier kan vi kontinuerligt utveckla er Instagram marknadsföring.

digital marketing facebook ads marknadsföring

Resultatinriktad marknadsföring

Väljer ni Webkung som partner för att sköta er Instagram marknadsföring håller vi er hela tiden uppdaterade med löpande rapportering. Ni får rapporter med statistik där ni kan se resultatet och följa utvecklingen av marknadsföringen.

Tillsammans ser vi till att ni lyckas med Instagram marknadsföring.

Kom igång med Instagram Marknadsföring nu.

Kontakta Webkung och berätta om ert Företag och era utmaningar så kan vi tillsammans diskutera fram en lösning för er digitala kommunikation.

macbook bygg mockup

Kombinera med hemsida

Väljer ni även en hemsida från Webkung har vi en stor fördel eftersom vi kan anpassa sidor för annonseringen, så kallade landningssidor dit besökarna hamnar när de klickat på annonsen.

Då ser vi till att när en person klickar på någon hamnar på en sida som är skapad specifikt för den instagram annonsen.

På det sättet arbetar Instagram annonseringen och hemsidan tillsammans på bästa sätt.

Kombinera med Google Ads

Instagram Marknadsföring passar utmärkt att kombinera tillsammans med Google Ads.

Ofta är den bästa lösningen att använda sig av både Instagram marknadsföring och Google Ads. Ni kan samla in de som aktivt söker efter era tjänster med Google Ads för att sedan visa bild-/videoannonser på Instagram.

Kontakta Webkung så kan vi berätta mer och skapa ett upplägg som passar för ert företag.

google ads internet marknadsföring

Kontaktuppgifter

0730 – 57 53 37

Kungsportsavenyen 21,
411 36 Göteborg