SSL certifikat

ssl certifikat hemsida

Vad är SSL certifikat?

SSL certifikat är en förkortning av Secure Socket Layer och används för att kryptera trafiken från er hemsida som ligger på en webbserver och era besökare som använder en webbläsare. Det gör att det är omöjligt att avlyssna trafiken mellan hemsidan och era besökare vilket gör er hemsida säkrare.

Den tekniken används framförallt till att skydda lösenord vid inloggningar eller i betalningsmomentet när besökaren skriver in sina kortuppgifter. De flesta betalningslösningar som t.ex. Klarna kräver att hemsidan använder sig av SSL.

Använder min hemsida SSL certifikat?

Ni kan se ifall er hemsida använder SSL i adressfältet, står det https:// istället för http:// före domännamnet så är anslutningen krypterad. Det visas oftast ett hänglås bredvid domännamnet. 

ssl certifikat

Förbättrar SEO

SSL certifikat är ett av de enklaste sätten för ett företag att förbättra sin SEO. Google föredrar att visa hemsidor med SSL certifikat i sina sökresultat.

Ökad trygghet för era besökare

Att ni visar upp att er hemsida är säker är viktigt för era besökare på hemsidor. Den data de fyller i är krypterad och många användare vägrar att fylla i några uppgifter på hemsidor som inte använder sig av en hemsida som inte visas som säker.

Hemsida från Webkung

Med en hemsida från Webkung ingår det alltid SSL certifikat. Ni får en unik hemsida anpassad efter ert företag. En mobilanpassad och modern hemsida byggd i WordPress. Webkung kan hjälpa er med allt från att skapa hemsida till hosting och digital marknadsföring, en kontakt för alla lösningar.

Kontakta Webkung för att komma igång.

Miss hosting bästa webbhotell 2020

Hosting från Webkung

Väljer ni hosting från Webkung får ni en lösning med SSL certifikat. Antingen webbhotell, VPS eller dedikerad server.
Ni får en lösning anpassad efter ert företag och de behov ni har för hemsidan.
Vid val av hosting handlar det ofta om att hitta en bra kombination mellan pris, kvalité och driftsäkerhet.

Kontakta Webkung för att komma igång med hosting.

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vill ni få hjälp med Hemsida eller Digital Marknadsföring?

Kontakta Webkung

Liknande inlägg

ssl certifikat hemsida
Säkerhet

SSL certifikat

Vad är SSL certifikat? SSL certifikat är en förkortning av Secure Socket Layer och används för att kryptera trafiken från er hemsida som ligger på

Bästa Webbhotell 2020
Webbhotell

Bästa Webbhotell 2021

Bästa Webbhotell 2021 Webkung ger er tips om bästa webbhotell 2021. Att välja webbhotell kan vara komplicerat och det handlar ofta om en kombination där