fbpx

Webshop

Komplett lösning för webshop med WordPress och WooCommerce.

webshop e-handel
woocommerce e-handel webbutik

Lättanvänt & kraftfullt

WordPress & WooCommerce

Webkung utvecklar kompletta lösningar för E-handel med WordPress och WooCommerce. Ni får en lättanvänd lösning som kan anpassas efter de behov och krav ni har för er webshop.

WooCommerce är ett lättanvänt program för att hantera ordrar. Det är en flexibel lösning för e-handel och passar företag i olika storlekar och branscher. 

Webshop Betalningslösning

Ta betalt med Klarna

Klarna är den mest använda betalningslösningen för e-handel i Sverige. Med Klarna så får era kunder en betalningslösning som de känner igen och litar på. Detta tillsammans med att Klarna är väldigt smidigt att använda gör att ni kommer ha fler kunder som slutför sina köp i er butik.

Det finns andra betalningslösningar också men Webkung rekommenderar nästan alltid att använda Klarna.

klarna betalningslösning webbutik

Nyckelfärdig Webshop

Komplett lösning

Med webshop från Webkung får ni en komplett lösning med allt för att komma igång. Ni får en hemsida helt anpassad efter er verksamhet och era önskemål.

Webkung ser till att ni har de nödvändiga alternativ när det gäller betalning, frakt och vi går även tillsammans igenom hur ni arbetar med er webshop så att ni känner er trygga med det.

Sälj med Facebook

Facebook Ads

Med Facebook Ads kan ni annonsera för specifika målgrupper på framförallt Facebook och Instagram.

Vi kan rikta annonser mot personer baserat på bl.a. kön, ålder, geografisk plats och intressen. Vi kan även rikta annonser mot personer som redan har integrerat med ert företag genom att t.ex. de har besökt er hemsida eller lagt produkter i varukorgen.

Facebook Ads är en effektiv kanal för E-handel och fungerar bra både för att driva försäljning och för att bygga upp ert varumärke.

facebook annonsering
google shopping

Sälj med Google

Google Shopping

Kombinera er webshop med annonsering på Google Shopping. Med Google Shopping kommer ni visa upp produktbild, produktnamn och pris för personer som genomför sökningar efter de produkter ni säljer.

Dessa personer söker aktivt efter och är ute efter att köpa just det ni säljer och det är därför mycket intressant för er att visas för dessa personer.

Google Shopping är en mycket effektiv, träffsäker och prisvärd marknadsföringskanal för e-handelsföretag.

Vad ingår?

Allt i ett paket

Ni får en komplett lösning som innehåller allt ni behöver för att driva er webshop.

Unik design

Ni får en hemsida med en unik design anpassad efter ert företag och era önskemål. Hemsidan är byggd i WordPress och WooCommerce och är mobilanpassad så den fungerar lika bra i mobilen som på datorn.

Betalnings- & fraktlösning

Vi ser till att ni har den bästa lösningen för både betalning och frakt så att ni ska på ett enkelt sätt arbeta med er e-handel. Det ska samtidigt vara lösningar som är prisvärda och gör att det är enkelt för era kunder att handla hos er.

Optimerad för försäljning

Ni får en e-handel som är optimerad för försäljning. Vi ser till att hemsidan går snabbt att ladda, ni finns med på viktiga säljkanaler och att ni kommer igång på rätt sätt med digital marknadsföring för att få relevant trafik till hemsidan.

Löpande arbete

Ni kommer till stor del kunna driva er e-handel själva och vi kommer tillsammans gå igenom systemet för att ni ska känna er trygga med att göra det.
Webkung hjälper er även med löpande arbete för att hela tiden förbättra resultatet för er e-handel.

Vad kostar det?

Pris Webshop

Priset för webshop varierar och styrs efter bl.a. vilka funktioner ni behöver, hur mycket produkter ni har och vad ni vill ska ingå i det löpande arbetet.

Kontakta Webkung för ett förutsättningslöst möte så kan vi hitta en lösning som passar ert företag.

Kontaktformulär

Kunder från hela Sverige

Några av våra kunder

Webkung utför uppdrag åt företag från hela Sverige i en mängd branscher och olika storlekar.
Här är ett urval av de kunder Webkung utfört uppdrag åt.

Kontaktuppgifter

Kungsportsavenyen 21,
411 36, Göteborg

Kontaktformulär

Vanliga frågor

FAQ E-handel.

Priset varierar kraftigt och styrs bland annat av hur många produkter ni ska sälja och hur avancerad er webshop ska vara.
För många är det en bra idé att börja smått och växa eftersom.

Vilken e-handelslösning som är bäst varierar från företag till företag och vad man har för krav på sin webshop. Två av de vanligaste lösningarna är WooCommerce och Shopify.
Både WooCommerce och Shopify är relativt enkla att komma igång med och att administrera. Det finns för- och nackdelar med både WooCommerce och Shopify.

Några vanliga kostnader för att driva en webshop är abonnemangskostnad för webshoplösningen, kostnad för betalningslösning, fraktkostnad och annonseringskostnad.

WooCommerce är e-handelslösningen som tillhör WordPress. Det är en lättanvänd e-handelslösning där ni kan sköter om allt för er e-handel som t.ex. ladda upp nya produkter och att hantera ordrar från kunder.