Sociala Medier – Visas där era rätta kunder är.

Med Marknadsföring via Sociala Medier kan ni styra så att rätt personer får se rätt erbjudande. Det gör att den Marknadsföringen är prisvärd, effektiv och träffsäker. Kontakta Webkung för att få hjälp att komma igång eller utveckla er befintliga Marknadsföring!

Facebook Ads.

Den vanligaste plattformen för Marknadsföring i Sociala Medier är Facebook Ads. Där ingår framförallt Facebook och Instagram men även Audience Network och Messenger som också tillhör Facebook. Facebook Ads erbjuder stor flexibilitet och mycket goda möjligheter till statistik.

Övriga Medier.

Även fast Facebook Ads är störst så finns det självklart andra Medier man kan använda sig av. Andra medier kan vara t.ex. Snapchat och LinkedIn. Ofta kan en kombination mellan flera Medier vara en lösning. Med en dialog mellan ert Företag och Webkung så kan vi hitta en lösning som passar just för ert Företag.

Prisvärt.

Det är en mycket prisvärd Marknadsföring eftersom det går att rikta annonserna mot rätt personer. Det betyder att ni inte lägger pengar på att visas för fler personer. Att träffa rätt personer är grunden för lyckad annonsering och goda resultat.

Effektivt.

Vid Marknadsföring via Sociala Medier kan ni visa rätt vara/tjänst/erbjudande för rätt person. Därför är Marknadsföring via Sociala Medier mycket effektivt.

Mätbart.

Vid Marknadsföring via Sociala Medier går det att mäta statistik som t.ex. antal visningar, antal klick, ålder på de som klickar, bästa tiden på dygnet och mycket mer. Med statistik kan man sedan göra förbättringar och få ännu bättre resultat.

Kontakta Webkung

Utveckla er närvaro på Internet och Sociala Medier – Kontakta Webkung idag!