Hemsida Restaurang Digitallösningar hos Webkung

Tänk vad smidigt att kunna erbjuda menyer via en QR-kod eller att införskaffa ett smidigt bokningssystem där kunden själv kan boka bord. Har ni drömmar om att starta eller expandera er restaurangverksamhet?

Oavsett så finns vi på Webkung här för er. 

Hemsida Restaurang

Kontaktformulär

Vad roligt att ni hittat hit. Har ni någon fråga eller vill ni få en offert på våra paketerbjudanden för hemsida restaurang? Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort. 

Fördelar med en hemsida

01
Minskad administration

Uppdatera menyer och öppettider enkelt vid förändring genom ett klick.

02
Ökad medvetenhet

Öka antalet fysiska gäster genom att visa upp er restaurang via online närvaro. Syns man inte, så finns man inte.

03
Eget bokningssystem

Underlätta för era gäster och erbjud möjligheten till att boka online. Varje bokningssystem är unikt skapad efter era preferenser.

04
Effektiviserad arbetstid

Vi på Webkung har stor vana i allt som har med digital kommunikation att göra. Vi hjälper er gärna med er digitala marknadsföring. 

Erbjud menyer via QR-kod

Menyer i mobilen är inte mobilvänligt för gästen. Vi går mot en allt mer digitaliserad värld och vanan vid mobilanvändning är stort. Häng med i den utvecklingen ni också. Webkung hjälper er gärna att ta fram en QR-kod som ni kan förse era gäster med. Gästen scannar enkelt koden med sin telefon och får därefter tillgång till hela er meny direkt i telefonen.

Eget bokningssystem

Spara värdefull tid och erbjud gästen möjlighet till att både boka och avboka bord online. Slipp spendera tid vid telefonen, låt gästen boka sitt besök själv. Vi på Webkung skapar bokningssystem anpassat utefter era önskemål.

Responsiv hemsida

Vårt samhälle går mot en allt mer digitaliserad värld och mobilanvändandet får en allt större betydelse i människors vardag. Vi på Webkung arbetar enbart med responsiv design. Det innebär att sidan anpassas utefter både mobil och dator.

Grafisk profil

Vi använder oss av era färger, bilder och typsnitt för skapa en hemsida representativ för er. Saknar ert företag en förutbestämd grafisk profil hjälper vi på Webkung till att utveckla en åt er.

WordPress

Vi skapar våra hemsidor i WordPress som är ett av världens största globala publiceringsverktyg. Där ni som användare enkelt kan administrera er sida själva.

Webbhotell och domännamn

Hosting för er hemsida där vi tillsammans med er hittar en bra konstellation mellan pris, driftsäkerhet och snabbhet. Webkung hjälper er gärna att ta fram en domän som passar ert företag. Se våra paket och prislista för hemsida restaurang nedan.

Hemsida Restaurang

Hemsida Restaurang Prislista

Small
Hemsida restaurang för den mindre restaurangen
15 000kr
Medium
En mer avancerad hemsida
25 000kr
Large
För E-handel eller större företag
Offert
Webkung Google Partner
Google Partner

Önskar ni annonsering för er hemsida? Vi hjälper er gärna med t ex. Google Annonsering. Webkung är stolt Google Partner

Frågor & svar

Vanliga frågor och svar

Med responsiv hemsida innebär det att hemsidan är anpassad till att fungera både i er dator, mobil och på er surfplatta. Istället för att skapa separata hemsidor för varje enhet programmerar den så innehållet disponeras om och visas på ett optimalt sätt oavsett vilken enhet ni än använder er utav. 

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt färger, typsnitt och grafiska element som kan ingå i er synliga kommunikation. Det används ofta för att öka sin varumärkeskännedom. 

Ja, det viktigaste för oss är att ni som kund blir 100% nöjd. Din åsikt är viktig för oss och när vi väljer vilket paket ur vår prislista hemsida restaurang och skickar efter en offert får ni gärna nämna det i ert meddelande.

Har ni redan bilder kan vi använda oss av dem. Men behöver ni anlita en fotograf så hjälper vi er gärna med det mot en mindre avgift som vi adderar på priset i vår prislista för hemsida restaurang.

Ja, vi vidare kontakt kan vi diskutera om era tankar och önskemål för att disponera på det sätt som ni vill ha. Vid begäran av offert från våra paket för hemsida restaurang kan vi alltid utforma offerten efter era önskemål.

Det enklaste är att skapa en helt ny sida, men vi kan alltid använda oss av er befintliga layout med bilder och text om ni önskar ha det kvar.

Ja och vid begäran av offert se gärna vår prislista för hemsida restaurang.