Google Ads

Vi får kunden att hitta er och öka era intäkter. Satsa på att rankas högre i sökmotorn med hjälp av Google Ads. 

Fördelar med Google Ads

01
Kostnad

Inga onödiga kostnader, ni betalar endast när någon klickar på er annons

02
Google Sökmotor

Hamna högt upp i Googles sökresultat med hjälp av Google annonsering.

03
Analysera resultat

Via Google Analytics kan ni enkelt mäta vad annonseringen genererar

Google Ads

Rätt plats vid rätt tillfälle

Då Googles sökmotor överlägset är den största på marknaden är det just där ni når era nya kunder. En stor fördel med Google Ads är att ni träffar rätt människor med er annonsering och spenderar därför inte er annonsbudget på fel personer.

Google Ads Search

Vid annonsering med Google kan ni synas i sökresultat när personer gör sökningar som handlar om de produkter/tjänster ni erbjuder. Det är jätteviktigt för er att synas för dessa personer eftersom de aktivt letar efter de tjänster eller produkter ni erbjuder.
Vi hjälper er med allt från att sätta upp strategi till att lista upp sökord och skapa annonser.

Google Display

Google annonsering är mer än bara att synas i sökresultat, med Google Display kan ni synas med bild-/videoannonser på olika webbplatser och även YouTube.
Google Display är ett bra sätt för er att få ut ert varumärke och erbjudanden visuellt för ett stort antal personer i rätt målgrupp på olika webbplatser.

Kontaktformulär

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort.

Varför välja Webkung?

Fast pris

Hos Webkung får ni alltid ett fast pris och sätter själva er budget för er annonsering. 

Löpande rapportering

Vi uppdaterar er kontinuerligt om resultat, statistik, åtgärder och förslag. Vårt mål är att ni ska få så hög avkastning som möjligt på er marknadsföring.

Google Partner

Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering. Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom Google Ads. 

Mätbar Google marknadsföring

Genom att mäta och analysera kan vi löpande förbättra resultatet från annonseringen. Webkung ser till att ni får ut så mycket som möjligt från er annonsbudget. Vi arbetar både med Google Ads och Google Analytics för att få fram statistik för google annonsering.

Vinn fler affärer med Google Ads

Genom Google Ads kommer ni att vinna fler affärer till ert företag oavsett vilken bransch ni arbetar inom. De kunderna som ser era annonser letar aktivt efter någon som kan leverera den tjänst/produkt de är ute efter.

Google annonsering & Hemsida

Väljer ni både Google annonsering och hemsida från Webkung får vi full kontroll över hela kundens resa från att visa annonsen till avslut. Fördelen är att vi kan göra förändringar i landningssidorna så att hemsidan jobbar på bästa sätt tillsammans med Google annonseringen.
Kombinera gärna Google marknadsföring med en hemsida från Webkung.

Webkung Google Partner

Google Partner

Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom just Google Ads. Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Google Ads är ett annonseringsverktyg för att synas i Googles sökmotor samt för bild/video annonser i Googles Displaynätverk.

Vi rekommenderar att man annonserar i minst två veckor för att därefter kunna utvärdera resultatet. Det finns ingen max tid för annonsering.

Budget sätter ni själva och man betalar endast per klick, detta bidrar till att ni inte blir debiterade om ingen klickar på er annons. Kostnad som tillkommer är endast arbetstiden från Webkung. 

Ja, ni väljer själva vilken typ av annonseringsformat ni önskar använda er av till era Facebook Ads. 

När det kommer till önskemål kring bilder i er annonsering i Google är det endast i display annonsering man kan använda bilder. Men självklart får ni som kund alltid vara med och tycka till. Vi ger även feedback på vad vi anser att en annons bör innehålla för att prestera bra.