Google Ads

Vinn fler affärer med Google Ads

Den stora fördelen med Google Ads är att ni kan synas för de som aktivt söker efter det ni erbjuder. Ni träffar precis rätt människor med er annonsering och spenderar inte er annonsbudget på fel personer.

Webkung hjälper er att lyckas med Google marknadsföring.

Google Ads Search

Vid annonsering med Google kan ni synas i sökresultat när personer gör sökningar som handlar om de produkter/tjänster ni erbjuder. Det är jätteviktigt för er att synas för dessa personer eftersom de aktivt letar efter de tjänster eller produkter ni erbjuder.

Webkung hjälper er med allt från att sätta upp strategi till att lista upp sökord och skapa annonser.

Google Display

Google annonsering är mer än bara att synas i sökresultat, med Google Display kan ni synas med bild-/videoannonser på olika webbplatser och även YouTube.

Google Display är ett bra sätt för er att få ut ert varumärke och erbjudanden visuellt för ett stort antal personer i rätt målgrupp på olika webbplatser.

Tillsammans tar vi fram en strategi för er Google marknadsföring.

Google Ads annonsering display marknadsföring

4 anledningar att använda Google Ads

1. Träffsäkert

Google annonsering är extremt träffsäkert eftersom ni träffar de personer som aktivt letar den tjänst eller produkt som ni erbjuder.

2. Effektivt

Ni visas direkt i sökresultatet för personer som gör sökningar på deras mobil, surfplatta eller dator. Rätt annons för rätt person.

3. Prisvärt

Google tar endast betalt när någon klickar på era annonser. Därför är det väldigt prisvärt med Google Ads, ni betalar endast för resultat. 

4. Mätbart

Vi kan mäta nästan allt för Google Ads. Genom att mäta kan vi göra utveckla Google annonseringen så att ni får ut så mycket som möjligt från er annonsbudget.

google ads rapport google marknadsföring

Mätbar Google marknadsföring

Genom att mäta och analysera kan vi löpande förbättra resultatet från annonseringen. Webkung ser till att ni får ut så mycket som möjligt från er annonsbudget. Vi arbetar både med Google Ads och Google Analytics för att få fram statistik för google annonsering.

Genom att hela tiden mäta resultatet kan vi utveckla Google marknadsföring och vi håller självklart er uppdaterade genom löpande rapportering.

Vinn fler affärer med Google Ads

Lyckas ni med Google Ads kommer ni att vinna fler affärer till ert företag oavsett vilken bransch ni arbetar inom. De kunderna som ser era annonser letar aktivt efter någon som kan leverera den tjänst/produkt de är ute efter.

Därför är det oerhört viktigt att ni lyckas med er Google marknadsföring så att det är ni som vinner de kunderna och inte era konkurrenter.

Kom igång nu.

Kontakta Webkung och berätta om ert Företag och era utmaningar så kan vi tillsammans diskutera fram en lösning för er Google marknadsföring.

Google Partner

Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom just Google Ads. Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering.

Läs mer om Google Partner genom att klicka här

Krav för att bli Google Partner

macbook bygg mockup

Google annonsering & Hemsida

Väljer ni både Google annonsering och hemsida från Webkung får vi full kontroll över hela kundens resa från att visa annonsen till avslut. Fördelen är att vi kan göra förändringar i landningssidorna så att hemsidan jobbar på bästa sätt tillsammans med Google annonseringen.

Kombinera gärna Google marknadsföring med en hemsida från Webkung.

Google Ads & Facebook Ads

Ofta är en kombination av Google Ads och Facebook Ads den bästa lösningen. Det ena utesluter absolut inte det andra.

Webkung hjälper er att hitta en lösning som passar ert företag.

instagram annonsering instagram marknadsföring

Kontaktuppgifter

0730 – 57 53 37

Kungsportsavenyen 21,
411 36 Göteborg