Grafisk Design

Den grafiska designen är en viktig pusselbit som står för ert visuella helhetsintrycket. En bild säger mer än tusen ord, det gör även en snygg grafisk design. 

Fördelar med Grafisk Design

01
Skapar en egen identitet

Det tydliggör för kunden vem avsändaren är. Därmed ökar möjligheten till att bli top of mind

02
Ökar trovärdigheten

Ett företag med tydlig grafisk design upplevas ofta seriösa inom branschen

03
Särskiljer er från mängden

Konkurrensen ökar ständigt och det blir än viktigare att differentiera sig från mängden. 

Grafisk Design Hemsida

Grafisk Design

Grafisk design representerar vad ert företag står för och Webkung hjälper er med en lösning som passar ert företag. Allt från att skapa en ny logotyp till att skapa en helt ny grafisk profil eller ta fram trycksaker som broschyrer eller andra produkter med er grafiska profil. Den grafiska designen har stor betydelse för helhetsintrycket och stärker ert varumärke och ökar varumärkeskännedommen. Kontakta oss på Webkung för vidare information om grafisk design.

Logga

Logotyp i vektorformat

En logotyp ska skapas med vektorformat. Med vektorformat kan ni skala logotypen så att den ser lika bra ut i alla storlekar utan att tappa kvalité. En logotyp som inte är i vektorformat kommer att se sämre ut desto mer ni förstorar den. Alla logotyper Webkung gör skapas i vektorgrafik.

Grafisk design för trycksaker

Webkung hjälper er med trycksaker som exempelvis visitkort, broschyrer, flaggor, pennor, vattenflaskor och kläder. Ni kan på ett snyggt sätt sprida ert varumärke på olika produkter. Använd er av era trycksaker när ni exempelvis fotar content för era sociala medier. Det är ett enkelt sätt att sprida ert varumärke för er publik.

visitkort 1

Kontaktformulär

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort.

Varför välja Webkung?

Fast pris

Vi på Webkung erbjuder alltid ett fast pris.

Logotyp/typsnitt/färger

Vi tar fram er unika logotyp för ert företag, väljer ut typsnitt och färger som passar bra hand i hand med varandra.

Profilprodukter

Vi skapar även profilprodukter med logotyp så som broschyrer, visitkort och mycket mer.

Komplett grafisk profil

Webkung kan hjälpa er att ta fram en helt ny grafisk profil med logotyp, färger och typsnitt. Ni får en grafisk profil som passar ert företag och representerar er på bästa sätt. Det kommer bli lättare att känna igen ert företag när ni har en tydlig grafisk profil som ni använder i all er kommunikation.

Kombinera med hemsida

Kombinera grafisk design med en hemsida från Webkung. Ni får en unik lösning anpassad efter ert företag. En mobilanpassad och modern hemsida byggd i WordPress tillsammans med er nya grafiska profil. Webkung kan hjälpa er med allt från att skapa hemsida till hosting och digital marknadsföring, en kontakt för alla lösningar.

FAQ

Vanliga frågor och svar

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt färger, typsnitt och grafiska element som kan ingå i er synliga kommunikation. Det används för att öka varumärkeskännedomen och skapa helhetsintryck av ert företag.

Det innebär att man designar bild och text för att få fram budskapet man vill förmedla på ett tilltalande och tydligt sätt. Exempelvis kan det vara att formge tryck, förpackningar eller för grafik i digitala medier.

Vad för profilprodukter kan man beställa?

Det beror på hur omfattande och vad/hur mycket ni önskar att er Grafiska Design ska innehålla. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till en lösning som passar er.

Vi fokuserar på att ta fram de bästa sidorna i ert företag och vad som kännetecknar er, därefter anpassar vi det visuella så som färg, form, typsnitt etc.