Hemsida byggföretag Helhetslösning hos Webkung

Spika är något som många människor kan, men för att bygga något utöver det vanliga krävs en duktig hantverkare.

Vi antar att ni som hantverkare inte skulle anlita ett företag som inte är involverade i rätt bransch när det kommer till att bygga er hemsida.  

hemsida byggföretag

Kontaktformulär

Vad roligt att ni hittat hit. Har ni någon fråga eller vill ni få en offert på våra paketerbjudanden för hemsida byggföretag? Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort. 

Er kompletta fullservicebyrå med allt under samma tak

01
Kreativa

Vi ser inte problem, vi ser möjligheter.

02
Flexibla

Vi anpassar oss efter era förutsättningar inom er verksamhet.

03
Unika

Varje design är unikt skapad efter era preferenser och önskemål.

04
Helhetslösning

Vi tar fram all digital kommunikation.

Vi hjälper er visa upp företaget från dess bästa sida. 

När vi förser ert byggföretag vår hemsida tillverkas den inte i byggmaterial. Vi använder oss av WordPress där vi skapar enastående och nymodig design och mobilanpassar för ett enhetligt intryck i både i er mobil, dator och surfplatta.

Responsiv hemsida

Vårt samhälle går mot en allt mer digitaliserad värld och mobilanvändandet får en allt större betydelse i människors vardag. Vi på Webkung arbetar enbart med responsiv design. Det innebär att sidan anpassas utefter både mobil och dator.

Grafisk profil

Vi använder oss av era färger, bilder och typsnitt för skapa en hemsida representativ för er. Saknar ert företag en förutbestämd grafisk profil hjälper vi på Webkung till att utveckla en åt er.

WordPress

Vi skapar våra hemsidor i WordPress som är ett av världens största globala publiceringsverktyg. Där ni som användare enkelt kan administrera er sida själva.

Webbhotell och domännamn

Hosting för er hemsida där vi tillsammans med er hittar en bra konstellation mellan pris, driftsäkerhet och snabbhet. Webkung hjälper er gärna att ta fram en domän som passar ert företag. Se våra paket och prislista för hemsida byggföretag nedan.

hemsida byggföretag hantverkare

Hemsida Byggföretag Prislista

Vi arbetar med paketlösningar för att matcha olika företagsbehov.
Small
Hemsida byggföretag för det mindre företaget
15 000kr
Medium
En mer avancerad hemsida
25 000kr
Large
För större företag
Offert
Webkung Google Partner

Google Partner

Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom just Google Ads. Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Med responsiv hemsida innebär det att hemsidan är anpassad till att fungera både i er dator, mobil och på er surfplatta. Istället för att skapa separata hemsidor för varje enhet programmerar den så innehållet disponeras om och visas på ett optimalt sätt oavsett vilken enhet ni än använder er utav. 

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt färger, typsnitt och grafiska element som kan ingå i er synliga kommunikation. Det används ofta för att öka sin varumärkeskännedom. 

Ja, det viktigaste för oss är att ni som kund blir 100% nöjd. Din åsikt är viktig för oss och när vi väljer vilket paket ur vår prislista hemsida byggföretag och skickar efter en offert får ni gärna nämna det i ert meddelande.

Har ni redan bilder kan vi använda oss av dem. Men behöver ni anlita en fotograf så hjälper vi er gärna med det mot en mindre avgift som vi adderar på priset i vår prislista för hemsida byggföretag.

Det enklaste är att skapa en helt ny sida, men vi kan alltid använda oss av er befintliga layout med bilder och text om ni önskar ha det kvar.

Ja och vid begäran av offert se gärna vår prislista för hemsida byggföretag. 

Ja, vi vidare kontakt kan vi diskutera om era tankar och önskemål för att disponera på det sätt som ni vill ha. Vid begäran av offert från våra paket för hemsida byggföretag kan vi alltid utforma offerten efter era önskemål.