Hosting

Hosting för hemsida och e-post handlar om att hitta en bra kombination mellan pris, driftsäkerhet och snabbhet. Webkung hjälper er att ta fram en lösning som passar ert företag.

Fördelar med Hosting via Webkung

01
Driftsäkert

Undvik komplikationer med hosting via Webkung

02
Specialanpassat

Vi anpassar hosting utefter ert företags behov och era förutsättningar. 

03
Snabbt

Snabbt och smidigt för både er och era kunder 

En lösning som passar er

Webbhotell passar de allra flesta och är både prisvärt och effektivt. VPS är för de som har lite högre krav och är ett bra alternativ för företag med mycket trafik på sin hemsida och vill säkerställa att de erbjuder en snabb hemsida för sina användare. Med en dedikerad server har ni fullständig kontroll på hostingen för er hemsida och e-post, ni delar inte utrymmet med någon annan.

Kombinera hosting med hemsida

Väljer ni en hemsida från Webkung kan vi självklart kombinera det så att hosting och e-post ingår.
Då får ni en komplett lösning anpassad efter ert företag.
En kontakt för både hemsida och hosting.

Hosting Hemsida Webbhotell

Kontaktformulär

Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort.

Varför välja Webkung?

Fast pris

Hos Webkung får ni alltid ett fast pris och sätter själva er budget för er annonsering. 

Mer än Facebook annonsering

Med Facebook marknadsföring kan ni visa annonser i hela Facebooks annonsnätverk som består av framförallt Instagram men även Messenger och annonsering på webbplatser och i appar med Audience Network.

Löpande rapportering

Vi uppdaterar er kontinuerligt om resultat, statistik, åtgärder och förslag. Vårt mål är att ni ska få så hög avkastning som möjligt på er marknadsföring.

Webkung Google Partner

Google Partner

Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom just Google Ads. Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Genom ett webbhotell kan ni ladda upp er hemsida eller tänkta e-post adresser. Beroende på val av webbhotell får ni olika utrymme och storlek till er hemsida. Webbhotell lagrar er hemsida och gör den samtidigt synlig för era användare.

VPS är förkortning för virtual private server och är en större server. VPS passar bra för de företag som har större krav och har mycket trafik på hemsidan. 

Det beror på hur pass omfattande arbetet blir och hur stor hemsida ni önskar. Kontakta oss på Webkung för offert. 

Ett webbhotell är något ni behöver om ni önskar ha er sida uppe dygnet runt och alla dagar om året. Utan webbhotell behöver man ha en egen server. 

Ja, önskar ni endast flytta er domän till annat webbhotell går det alldeles utmärkt. Kontakta oss på Webkung, så berättar vi mer.

SSL certifikat är en förkortning av Secure Socket Layer och används för att kryptera trafiken från er hemsida som ligger på en webbserver och era besökare som använder en webbläsare. Det gör att det är omöjligt att avlyssna trafiken mellan hemsidan och era besökare vilket gör er hemsida säkrare.

Den tekniken används framförallt till att skydda lösenord vid inloggningar eller i betalningsmomentet när besökaren skriver in sina kortuppgifter. De flesta betalningslösningar som t.ex. Klarna kräver att hemsidan använder sig av SSL.

Väljer ni hosting från Webkung får ni en lösning med SSL certifikat. Antingen webbhotell, VPS eller dedikerad server.
Ni får en lösning anpassad efter ert företag och de behov ni har för hemsidan.
Vid val av hosting handlar det ofta om att hitta en bra kombination mellan pris, kvalité och driftsäkerhet.