fbpx

Webbyrå

Välkommen till en webbyrå som hjälper företag från hela Sverige med responsiva och moderna hemsidor i WordPress.

webbyrå hemsida företag
hemsida restaurang wordpress

Anpassade för ert företag

Hemsidor med unik design

Arbetar ni med Webkung så får ni en hemsida som är helt anpassad efter ert företag. Vi tar fram en design som passar ert företag och ert varumärke.

Hemsidan ska inte bara se bra ut utan Webkung arbetar även med optimering av hemsidan för att den ska ladda snabbt på både dator och mobil vilket är viktigt både för användarvänligheten och även för SEO.

Hemsidor i WordPress

WordPress Webbyrå

Webkung fokuserar på hemsidor byggda med WordPress som är världens mest använda CMS tack vare sin användarvänlighet och flexibilitet. WordPress passar bra för allt från enkla hemsidor till mer komplicerade hemsidor.

webbyrå wordpress
hemsida bilhandlare

Enkel prissättning

Fast pris

Prissättningen hos webbyråer varierar kraftigt och Webkung vill göra det så enkelt som möjligt för er som kund.

I de allra flesta uppdrag försöker Webkung arbeta med fast pris. När ni får hemsidan äger ni den till 100% och det är inte någon bindningstid, uppsägningstid eller månadskostnad för hemsidan.

Som det ska vara när man köper någonting helt enkelt.

Driv trafik till er hemsida

Digital marknadsföring

Ifall ni tar fram en ny hemsida vill ni såklart ha trafik till den. Webkung hjälper er även med digital marknadsföring i form av Google Ads, Facebook Ads och SEO.

Ni får in relevant trafik som är intresserad av de tjänster/produkter ni erbjuder genom datadriven digital marknadsföring.

Webkung kan ta fram ett förslag för digital marknadsföring som passar just ert företag och er budget.

digital marknadsföring
webshop e-handel

E-handel

Skapa en webshop

Vill ni börja med e-handel eller utveckla er befintliga så kan Webkung hjälpa er ta fram en webshop byggd med WordPress + WooCommerce. Ni får en lösning helt anpassat efter de önskemål och krav ni har.

Webkung har erfarenhet av att ta fram hemsidor för e-handel till företag som säljer allt från endast ett fåtal produkter till företag som säljer tusentals produkter i sin e-handel.

Serviceavtal

Underhåll eller inte

Vissa kunder behöver kontinuerligt uppdatera sin hemsida och då kan det vara bra med ett serviceavtal där ni betalar en fast kostnad per månad. Med ett serviceavtal får ni löpande uppdateringar av hemsidan och säkerställer att plugin (program) och WordPress hålls uppdaterade.

Ni får även hjälp med mindre redigeringar av hemsidans innehåll.

Har ni inte något behov av ett serviceavtal är det ingenting ni måste använda er av för er hemsida.

digital marknadsföring

Webbyrå med kunder från hela Sverige

Några av Webkungs uppdrag

Webkung är en webbyrå som arbetar med kunder från hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Kungsportsavenyen 21,
411 36, Göteborg

Kontaktformulär

Vanliga frågor

FAQ

En webbyrå hjälper företag med digital kommunikation genom webbutveckling och webbdesign. Många webbyråer erbjuder även andra tjänster som digital marknadsföring, grafisk design, copywriting, hosting mm.

Priserna varierar kraftigt och hur mycket man får betala för ett projekt beror på bl.a. hur många timmar projektet kommer ta, vad som ska ingå och timpris.

Ja ibland, många webbyråer kan utföra grundläggande SEO. Men är det hög konkurrens och man har höga krav på SEO kan det vara bättre att anlita en riktigt SEO-byrå som endast fokuserar på arbetet med SEO.

De flesta kan hjälpa till med hosting antingen genom att de har sin egen server eller att de är partner med ett hosting företag. Webkung rekommenderar att man samarbetar med ett hosting företag eftersom de är experter på hosting och oftast har mycket bättre resurser och kunskap när det gäller hosting.