Hemsida företag
Helhetslösningar hos Webkung

Vi bygger unika och stilrena företagshemsidor. Webkung har länge arbetat med att hjälpa flertalet företag att lyckas med deras närvaro online. Starta eget? Expandera verksamheten? 

Inga drömmar är för stora eller för små, se vår prislista för företag hemsida.
Varmt välkommen till oss på Webkung!

Kontaktformulär

Vad roligt att ni hittat hit. Har ni någon fråga eller vill ni få en offert på våra paketerbjudanden för hemsida företag? Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi på Webkung er inom kort. 

Vi är Webkung
Er digitala webbyrå med allt under samma tak

01
Kreativa

Vi ser inte problem, vi ser möjligheter

02
Flexibla

Vi anpassar oss efter era förutsättningar inom er verksamhet

03
Unika

Varje design är unikt skapad efter era preferenser och önskemål

04
Helhetslösning

Vi tar fram all digital kommunikation

hemsida salong frisör

Helhetslösning för hemsida till företag

Vi skapar mobilanpassade hemsidor anpassat efter ert företag. Stärk ert varumärke genom att välkomna era kunder med en proffsig och tilltalande hemsida.

Kontakta oss på Webkung så berättar vi mer om våra paketerbjudanden för företag hemsida.

Hemsida företag Prislista

Vi arbetar med paketlösningar för att matcha olika företagsbehov

Small
15 000kr

För det mindre företaget

Medium
25 000kr

För det medelstora företaget

Large
Offert

För E-handel eller större företag

Webkung Google Partner

Google Partner

Webkung är stolt över att vara certifierad Google Partner och har stort kunnande inom just Google Ads. Webkung använder de senaste verktygen, metoderna och strategierna för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er annonsering.
Önskar ni kombinera hemsida företag med digital annonsering, kontakta oss.

FAQ

Vanliga frågor och svar

Med responsiv hemsida innebär det att hemsidan är anpassad till att fungera både i er dator, mobil och på er surfplatta. Istället för att skapa separata hemsidor för varje enhet programmerar den så innehållet disponeras om och visas på ett optimalt sätt oavsett vilken enhet ni än använder er utav. Kontakta oss för paketerbjudande för företag hemsida.

En grafisk profil är en typ av manual för hur ett företags logotyp ska användas samt färger, typsnitt och grafiska element som kan ingå i er synliga kommunikation. Det används ofta för att öka sin varumärkeskännedom. 

Det enklaste är att skapa en helt ny sida, men vi kan alltid använda oss av er befintliga layout med bilder och text om ni önskar ha det kvar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi går tillväga, se vår prislista för företag hemsida.

Ja, det viktigaste för oss är att ni som kund blir 100% nöjd. Din åsikt är viktig för oss och när vi väljer vilket paket ur vår prislista hemsida företag och skickar efter en offert får ni gärna nämna det i ert meddelande.

Har ni redan bilder kan vi använda oss av dem. Men behöver ni anlita en fotograf så hjälper vi er gärna med det mot en mindre avgift som vi adderar på priset i vår prislista för hemsida företag.

Ja, vi vidare kontakt kan vi diskutera om era tankar och önskemål för att disponera på det sätt som ni vill ha. Vid begäran av offert från våra paket för hemsida företag kan vi alltid utforma offerten efter era önskemål.

Ja och vid begäran av offert se gärna vår prislista för hemsida företag.